Ejendomsservice

Ejendomsservice

Søger du kompetent ejendomsservice til din ejerforening? Hos JBN Anlæg har vi stor erfaring med ejendomsservice for ejerforeninger, boligforeninger og virksomheder i Randers, Aarhus og på Djursland. Vi varetager en bred vifte opgaver, så din hverdag kan blive lettere.

Professionel ejendomsservice

Vi varetager både små og store opgaver i forbindelse med ejendomsservice. Hos os får du professionel ejendomsservice samt en medarbejder, der udviser positivitet og imødekommenhed. Vi går meget op i at levere et godt samarbejde til konkurrencedygtige priser.

Vi hjælper med

Vi udfører en bred vifte af opgaver inden for ejendomsservice. Vi kan blandt andet hjælpe med kontakt til beboere, støvsugning af kælder, kørsel af storskrald, daglig opsyn samt pasning af udearealer, som du også kan læse mere om her. Med andre ord sørger vi for, at det hele spiller, så du kan fokusere på andre opgaver.

Kontakt os og hør mere om vores ejendomsservice

Skal vi udføre ejendomsservice i din virksomhed eller forening? Så er du velkommen til at kontakte os på 44 11 39 00 eller jbn@jbnanlaeg.dk. Vi står altid klar til et godt og uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Vi sørger for al udvendig vedligeholdelse hele året rundt

Kontakt os via telefon, så kan vi aftale nærmere hvilken service vi skal yde for dig.