Vintertjeneste

Vintertjeneste

Har din virksomhed eller forening brug for snerydning og saltning i vinterperioden? Så er JBN Anlæg klar til at hjælpe. Når vejene bliver glatte og sneen vælter ned, står vi klar til at glatførebekæmpe, inden morgentrafikken indtræffer. Vi tilbyder vintertjeneste i Randers, Aarhus og på Djursland for erhverv, grundejer- og boligforeninger samt det kommunale og offentlige.

Få vintertjeneste på abonnement

Hos JBN Anlæg får du vintertjeneste på abonnement, hvor vi kommer og udfører snerydning og glatførebekæmpelse med saltning og grusning hele vintersæsonen. Vi tilbyder også vintertjeneste som afløser og tilkaldevagt, hvis der er behov for det.

Vi står for det hele

Som virksomhed eller forening er det dit ansvar at sikre snerydning og glatførebekæmpelse på udearealerne, og det er dig, der står med ansvaret, hvis der sker en ulykke. Vi har kompetencerne til at udføre vinterbekæmpelse på alle belægningstyper og størrelser lige fra veje, fortove og stier til indgangspartier, parkeringspladser og trapper. Med vintertjeneste kan du derfor afskrive dig for ansvaret og slippe for bekymringerne.

Få et uforpligtende tilbud på vinterbekæmpelse

Ønsker du et uforpligtende tilbud på vinterbekæmpelse? Så send en mail til jbn@jbnanlaeg.dk eller ring til os på 44 11 39 00.

Vi sørger for al udvendig vedligeholdelse hele året rundt

Kontakt os enten via telefon eller brug kontaktformularen på kontaktsiden, så kan vi aftale nærmere hvilken service vi skal yde for dig.