Vedligeholdelse af grønne områder i Randers

Grønne områder og uderum

Skal du bruge erfarne gartnere til etablering eller vedligeholdelse af grønne områder nær Randers? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi tilbyder alt fra nyetablering og omlægning til pleje og vedligeholdelse af grønne områder for erhverv, grundejer- og boligforeninger samt det kommunale og offentlige.

Få flotte og indbydende grønne områder

Flotte og vedligeholdte grønne områder giver et godt førstehåndsindtryk, når man ankommer til området. Hos JBN Anlæg ApS får du professionel pleje af dine grønne områder og uderum, så de altid fremstår præcis, som du ønsker. Vi plejer og vedligeholder grønne områder såsom haveanlæg, parker, legepladser, græsplæner, boldbaner og lignende i Randers, Aarhus og på hele Djursland.

Etablering og omlægning

Når du skal have etableret eller omlagt grønne områder og uderum, er det vigtigt, at de lever op til dine behov. Når du vælger JBN Anlæg ApS til dine grønne områder får du altid professionelle medarbejdere, der kommer med nytænkende løsninger og lytter til, hvordan du ønsker, udearealerne skal se ud.

Læs mere om vores projekter her

Lad os stå for dine grønne områder

Skal vi stå for etableringen og vedligeholdelsen af dine grønne områder og uderum nær Randers? Så tøv ikke med at kontakte os44 11 39 00 eller jbn@jbnanlaeg.dk. Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud.

Vi sørger for al udvendig vedligeholdelse hele året rundt

Kontakt os via telefon, så kan vi aftale nærmere hvilken service vi skal yde for dig.